Ford C-4-transmissionen er en af ​​de mest ikoniske og vedvarende automatiske transmissioner i bilhistorien.

Ved at optræde i de tidlige 1960'ere fik det hurtigt popularitet for sin effektivitet og alsidighed.

I denne udforskning af Ford C4 transmissionsidentifikation , lad os gå i dybden med alle grundlæggende oplysninger om det gennem årene.

Jeg vil give en omfattende guide til at genkende og forstå de unikke aspekter af Fords ærverdige transmissionslinie.

Hvorfor besluttede Ford at udvikle C4?

Hvad er en C4 -transmission? Ford besluttede at udvikle C4 til at erstatte sin foregående to-trins Ford-O-Matic transmission.

C4-transmissionen, en tre-trins automatisk model, blev introduceret i de tidlige 1960'ere. Det var designet til at forbedre køretøjets ydeevne, brændstofeffektivitet og kørbarhed.

C4 -transmissionen var en del af Fords bestræbelser på at følge med i produktionskravene i bilindustrien.

Den tre-trins design af C4 muliggjorde en glattere skiftende og bedre acceleration. Dette gør det mere velegnet til en lang række kørselsforhold.

Derudover var C4 mere kompakt og lettere end sin forgænger. Det hjælper med at reducere køretøjer den samlede vægt og forbedrer brændstoføkonomien.

Det forenklede design gjorde det også lettere at fremstille og vedligeholde.

Ford C4 transmissionsidentifikation

Hvad er gearforholdene for C4?

Hvor lang er en C4 -transmission? Ford C4 -transmissionen kom typisk med tre forskellige gearforholdskonfigurationer. Disse C4 -gearforhold er som følger:

Første gear (1. ): Det første gearforhold i C4 -transmissionen er generelt omkring 2,46: 1 eller 2,40: 1. Dette gear giver stærkt indledende drejningsmoment og bruges til at starte køretøjet fra stilstand.

Andet gear (2.): Det andet gearforhold er typisk omkring 1,46: 1. Det slår balance mellem acceleration og hastighed. Det bruges også under moderate kørselsforhold.

Tredje gear (3.): Det tredje gearforhold er normalt 1,00: 1. Det tilbyder et direkte drev, hvilket betyder, at der ikke er multiplikation af drejningsmoment. Dette gear bruges til højhastighedskrydstogt og effektivt brændstofforbrug.

Nogle varianter af dette populære transmissionsorgan kan have lidt forskellige gearforhold. Ovenstående forhold er imidlertid almindelige for standard C4 -transmissioner.

Ford foretog flere opdateringer og forbedringer af det gennem årene. Derfor er der mindre variationer i gearforhold på tværs af forskellige modelår og køretøjsapplikationer (især tunge applikationer).

Hvor blev C4 -transmissionen lavet?

C6 -automatiske transmissioner .

Disse nye transmissioner var designet til at passe Fords højeffekt applikationer storblok V8-motorer.

Hvad er specifikationerne for C4 -transmissionen?

Afhængig af den anvendte drejningsmomentkonverter kan det muligvis have brug for yderligere 2-4 liter væske.

Popularitet: Det forbliver populært i dag, især i Hot Rod -applikationer. Det er her, det ofte bruges efter ændringer af eftermarkedsfagfolk.

Dens popularitet skyldes dens lette, holdbarhed og lette forandring.

Hvordan blev C4 valgskiftet?

Hvad er problemerne med Ford C4 -transmissionen?

 • Hvis det ikke er uadresseret, kan båndglidning føre til betydelig transmissionsskade. Som et resultat skal du genopbygge eller udskifte de berørte komponenter.
 • Hvis du støder på nævnte problemer, for eksempel, at transmissionsvæske, der smider ud , skal du kontakte en kvalificeret mekaniker eller transmissionsspecialist.

  Han vil vide nøjagtigt, hvad han skal gøre for at få jobbet gjort.

  FAQS

  blev brugt i forskellige køretøjer i mange år.

  Derfor er det en af ​​de mest almindeligt fundne transmissioner i bilverdenen.

  Som et resultat er der en sund eftermarkedsstøtte og tilgængelighed af ægte og eftermarkedsudskiftningsdele til C4 -transmission.

  Hvordan fungerer en C4 -transmission?

  Ford C4-transmissionen er en tre-trins automatisk gearkasse. Det anvender hydraulisk tryk, koblinger og planetariske gear til at skifte gear automatisk.

  Den bruger en drejningsmomentkonverter til at forbinde motoren til transmissionen og opnår forskellige gearforhold gennem planetargearrangementer.

  Et hydraulisk system styrer transmissionsoperationen, og skift forekommer baseret på motor- og køretøjshastigheder.

  Konklusion

  Ford C4 transmissionsidentifikation er ikke så udfordrende, hvis der er et identifikationsmærke. Men hvis ikke, kan du stole på dens udseende og delnummer.

  Husk alligevel at passe på din transmission og dens væske korrekt, da fiasko i dette system vil ødelægge mange dele af din bil.